Naar inhoud

E-loket


Welkom aan ons digitaal loket. Je kan via dit loket een aantal dienstverleningen elektronisch afhandelen. Hieronder vind je een opsomming van de formulieren die we je digitaal aanbieden. Het betreft documenten die je kan downloaden (bijv. aanvraagformulier evenement), formulieren die je online kan invullen en versturen (bijv. aangifte adreswijziging) en links naar externe sites (digitale catalogus bib).

We bieden deze informatie op twee manieren aan: met of zonder eID. Kies je voor toegang met eID, dan heb je ook een kaartlezer nodig. Die zit verwerkt in de nieuwe toetsenborden of kan je kopen in een multimediawinkel. Wil je meer info over de eID, surf dan naar de website van de overheid.

Elektronisch formulier versturen
Ga bij het invullen van de formulieren zo nauwkeurig mogelijk te werk. Eenmaal je het formulier ingevuld hebt, druk je op 'verzenden'. Je weet dat je formulier goed verstuurd is als:
 • Je een schermbevestiging krijgt dat het formulier verzonden is
 • Je een mail in je mailbox krijgt met het formuliernummer en de melding dat het formulier verzonden is (dit is geen bevestiging dat de mail ontvangen en gelezen is)

Afhandeling ingezonden formulieren
Zodra je formulier behandeld wordt, krijg je een bericht van goede ontvangst. De afhandeling zelf kan enkele dagen langer duren, afhankelijk van de dienstverlening waarop je beroep doet. Krijg je geen antwoord, neem dan contact op met webmaster@geel.be. Mail indien mogelijk ook je formuliernummer door dat je aankreeg in je mailbox. Je formulier zal opgevist worden uit het archief en de betrokken dienst zal gecontacteerd worden.

De aangeboden formulieren staan alfabetisch gerankschikt. Je kan ook zoeken door hieronder een dienst te selecteren.

Alle categorieën

 • Aangifte landbouwschade door droogte 2017 zonder eID Het voorjaar van 2017 was uitzonderlijk droog. Landbouwers die schade hebben geleden, kunnen dit aangifteformulier invullen ten laatste op 20 augustus 2017.
 • Begeleidingsmateriaal fiets- en voettochten - aanvraagformulier zonder eID
 • BURGERZAKEN - adreswijziging - aangifteformulier met eID zonder eID
 • BURGERZAKEN - adreswijziging (vertrek naar buitenland) - aangifteformulier met eID zonder eID
 • BURGERZAKEN - attesten bevolkingsregister – aanvraagformulier met eID zonder eID Via het digitaal loket kan je voor jezelf of je minderjarig kind een attest aanvragen van woonst; historiek van de adressen; gezinssamenstelling; levensbewijs; nationaliteitsbewijs; getuigschrift van wettelijke samenwoonst.
 • BURGERZAKEN - attesten burgerlijke stand - aanvraagformulier met eID zonder eID Via het digitaal loket kan je een attest aanvragen van de burgerlijke stand: afschrift van geboorteakte; afschrift van huwelijksakte; afschrift van overlijdensakte; afschrift van echtscheidingsakte; internationaal uittreksel uit de geboorteakte; internationaal uittreksel uit de huwelijksakte; internationaal uittreksel uit de overlijdensakte
 • BURGERZAKEN - uittreksel strafregister- aanvraagformulier met eID
 • Containerdienst voor bedrijven - aanvraagformulier zonder eID Het gaat hier om restafval in containers, restafval in vuilzakken en papier/karton in containers.
 • Dienstencentrum Luysterbos - inschrijving digitale Luysterbrief zonder eID Dienstencentrum Luysterbos is een ontmoetingsplaats waar je kunt genieten van een drankje in de cafetaria, een warme maaltijd in het restaurant, een aangename babbel, een leuk gezelschapsspel of waar je gewoon rustig de krant kunt lezen. In de Luysterbrief geven we je maandelijks een overzicht van onze activiteiten. Wil je de Luysterbrief graag digitaal ontvangen in je mailbox? Geef hieronder dan je e-mailadres in.
 • Evenement - aanvraagformulier zonder eID
 • Fuif - aanvraagformulier zonder eID
 • Geel op de fiets zonder eID Via dit formulier kunnen Geelse bedrijven, instellingen, handelszaken en organisaties zich inschrijven voor de actie 'Geel op de fiets'
 • Gidsbeurt - aanvraagformulier zonder eID Speciaal voor groepen voorziet Toerisme Geel gevarieerde, leerrijke en ontspannende rondleidingen waarbij een enthousiaste en ervaren stadsgids je kennis laat maken met onze prachtige natuur, je laat verdiepen in onze boeiende geschiedenis of je de geroemde gastvrijheid van de Gelenaar laat opsnuiven. Een gids kost € 50 per twee uur.
 • Infofiche zaaltjes zonder eID Vul deze fiche in, zo kunnen wij verenigingen enz. verder helpen wanneer ze op zoek zijn naar infrastructuur voor een feestje, een vergadering, een cursus,... Indien zaaleigenaar en zaalverantwoordelijke verschillen willen we vragen dat zij elkaar op de hoogte houden. Er wordt een bevestiging naar de zaaleigenaar gemaild.
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier verhuur educatieve spelen zonder eID Via dit formulier kan je een aanvraag doen om educatieve spelen bij de stedelijke jeugddienst te reserveren. Een reservatie is slechts definitief na bevestiging van de jeugddienst. Verhuren van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen via de jeugddienst, na het invullen van het formulier: "Registratieformulier verhuur materialen". Jeugdverenigingen krijgen hun login via de jeugdraad. Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier De Waai zonder eID Via dit formulier kan je een reservatie indienen voor fuifzaal De Waai. Een reservatie is pas definitief na bevestiging en ondertekening van het contract!
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier verhuur algemeen materiaal zonder eID Via dit formulier kan je een aanvraag doen om materiaal bij de stedelijke jeugddienst te reserveren. Een reservatie is slechts definitief na bevestiging van de jeugddienst. Verhuren van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen via de jeugddienst, na het invullen van het formulier: "Registratieformulier verhuur materialen". Jeugdverenigingen krijgen hun login via de jeugdraad. Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier verhuur fuifmateriaal zonder eID Via dit formulier kan je een aanvraag doen om fuifmateriaal te reserveren. Een reservatie is slechts definitief na bevestiging van de jeugddienst. Verhuren van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen via de jeugddienst, na het invullen van het formulier: "Registratieformulier verhuur materialen". Jeugdverenigingen krijgen hun login via de jeugdraad. Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier verhuur sport- en spelmateriaal zonder eID Via dit formulier kan je een aanvraag doen om sport- en spelmateriaal te reserveren. Een reservatie is slechts definitief na bevestiging van de jeugddienst. Verhuren van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen via de jeugddienst, na het invullen van het formulier: "Registratieformulier verhuur materialen". Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier verhuur verkleedkleren zonder eID Via dit formulier kan je een aanvraag doen om verkleedkleren bij de stedelijke jeugddienst te reserveren. Een reservatie is slechts definitief na bevestiging van de jeugddienst. Verhuren van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen via de jeugddienst, na het invullen van het formulier: "Registratieformulier verhuur materialen". Jeugdverenigingen krijgen hun login via de jeugdraad. Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - aanvraagformulier verhuur verkleedkleren zonder eID Via dit formulier kan je een aanvraag doen om verkleedkleren bij de stedelijke jeugddienst te reserveren. Een reservatie is slechts definitief na bevestiging van de jeugddienst. Verhuren van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen via de jeugddienst, na het invullen van het formulier: "Registratieformulier verhuur materialen". Jeugdverenigingen krijgen hun login via de jeugdraad. Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - formulier lidmaatschap jeugdraad - individuen zonder eID Via dit formulier kan je je kandidaat stellen voor lidmaatschap bij de jeugdraad. Dit lidmaatschap dient elk werkjaar vernieuwd te worden met ditzelfde formulier. Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld door het bestuur.
 • JEUGDDIENST - formulier lidmaatschap jeugdraad - verenigingen zonder eID Via dit formulier kan je je vereniging kandidaat stellen voor lidmaatschap bij de jeugdraad. Dit lidmaatschap dient elk werkjaar vernieuwd te worden met ditzelfde formulier. Enkel de groepsverantwoordelijke mag de aanvraag doen en de aanvraag is pas definitief wanneer het jaaroverzicht en de leidingslijst bij het dossier gevoegd kunnen worden. Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld door het bestuur.
 • JEUGDDIENST - Informatiefiche De Speelfabriek 2017 (5 - 16j) zonder eID Om deel te nemen aan de vakantiewerkingen van de jeugddienst, dienen wij over bepaalde gegevens te beschikken. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt enkel doorgegeven aan de begeleiding van je kind. Door onderstaande fiche in te vullen, vraag je automatisch een pasje aan en ga je akkoord met ons reglement.
 • JEUGDDIENST - registratieformulier verhuur materialen zonder eID Verenigingen aangesloten bij een erkende Geelse adviesraad, Geelse scholen, Geelse instellingen en Geelse erkende speelstraten hebben de mogelijkheid om materialen te ontlenen via de jeugddienst. Ontlenen van materialen kan enkel met een geldige login. Deze login kan je verkrijgen, na het invullen van onderstaand formulier. Jeugdverenigingen krijgen hun login via de jeugdraad. Voor een gedetailleerd overzicht van de materialen, met omschrijving, kan je onderaan het document downloaden.
 • JEUGDDIENST - reservatie fuifzaal zonder eID Via dit formulier kan je een reservatie indienen voor fuifzaal De Waai. Een reservatie is pas definitief na bevestiging en ondertekening van het contract!
 • JEUGDDIENST - reservatie lokalen zonder eID Via dit formulier kan je de verschillende lokalen in het jeugdcentrum reserveren. Een reservatie is pas definitief na bevestiging vanuit de jeugddienst en ondertekening van het contract! Het repetitielokaal heeft een apart reservatieformulier. Enkel de groepsverantwoordelijke mag de aanvraag doen.
 • JEUGDDIENST - reservatie repetitielokaal zonder eID Via dit formulier kan je het repetitielokaal in het jeugdcentrum reserveren. Een reservatie is pas definitief na bevestiging vanuit de jeugddienst en ondertekening van het contract! De andere lokalen hebben een apart formulier. Enkel de groepsverantwoordelijke mag de aanvraag doen.
 • JEUGDDIENST: Melden activiteit nieuwsbrief jeugdraad zonder eID Met die formulier kan je als jeugdbeweging je activiteit bekend maken bij andere leden van de jeugdraad.
 • JEUGDDIENST: Registratieformulier reservatie lokalen Jeugdcentrum zonder eID Indien u voor de eerste keer gebruik wenst te maken van de lokalen van het Jeugdcentrum dient u dit formulier in te vullen. Het gebruikersreglement blijft van toepassing.
 • Kampvuur - aanvraagformulier zonder eID
 • Materiële medewerking (didactisch materiaal) - aanvraagformulier zonder eID Organiseer je met je sportverening een activiteit dan kan je bij sportregio Zuiderkempen didactische materialen uitlenen. Onderaan deze pagina kan je het aanvraagformulier met de reglementering downloaden.
 • Materiële medewerking - aanvraagformulier met eID zonder eID Bij het evenementenloket kan je terecht voor materiële ondersteuning bij activiteiten. Bijvoorbeeld voor herashekken, vlaggenmasten, en elektrische materialen.
 • Meldingsformulier technische diensten met eID zonder eID Met meldingsformulier kan je een probleem melden i.v.m. de infrastructuur van de stad.
 • MINGA vergaderlokaal - reservatieformulier zonder eID Uw reservatie dient uiterlijk twee weken vooraf aangevraagd te worden.
 • Praalwagen - aanvraagformulier machtiging zonder eID
 • Solliciteren - spontaan sollicitatieformulier Spontaan solliciteren bij de stad, Sociaal Huis of AGB Sport kan via onze jobsite.
 • SPORTDIENST - aanbod clubs in zomerbrochure stad zonder eID Zijn jullie een Geelse sportvereniging en organiseren jullie in de zomervakantie een sportkamp, ook voor kinderen die geen lid zijn van jullie club? Vul dit formulier in voor 22 februari, dan neemt de communicatiedienst van de stad jullie sportkamp mee op in de brochure "Zomerkriebels voor kinderen". De brochure gaat eind april naar de Geelse basisscholen.
 • SPORTDIENST - Gezinssamenstelling zonder eID Geef hier de juiste gezinssamenstelling door: op die manier zal je je kinderen sneller kunnen inschrijven voor activiteiten van de sportdienst.
 • SPORTDIENST - Medische fiche G-sportkampen zonder eID Neemt een kind deel aan een G-sportkamp, dan moet deze medische fiche door de ouders en/of arts ingevuld worden. Op deze manier beschikken de begeleiders over de nodige informatie om het kind een fijn sportkamp te bezorgen. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt enkel doorgegeven aan de begeleiders van het kind.
 • SPORTDIENST - Medische fiche sportkampen zonder eID Neemt een kind deel aan een sportkamp, dan moet deze medische fiche door de ouders en/of arts ingevuld worden. Op deze manier beschikken de begeleiders over de nodige informatie om het kind een fijn sportkamp te bezorgen. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt enkel doorgegeven aan de begeleiders van het kind.
 • SPORTDIENST - Reservatie zwembad zonder eID Zijn jullie met een groep van tien zwemmers of meer? Dan kunnen jullie vooraf reserveren. Het is zelfs het beste dat jullie reserveren, want zonder reservatie lopen jullie het risico geweigerd te worden omdat het maximum aantal bezoekers bereikt is.
 • SPORTDIENST - Uitleenfiche sportmateriaal zonder eID Geelse scholen en leden van een Geelse adviesraad (sport, cultuur, jeugd, gezin en welzijn) kunnen gratis sportmateriaal huren bij de sportdienst. Vraag het gewenste materiaal tijdig aan. Sportmateriaal voor op kamp moet je zeker voor het begin van de zomervakantie aanvragen. De reservatie is definitief na een bevestigingsmail van de sportdienst.
 • SPORTRAAD - Evenement voor kalender nieuwsbrief zonder eID De sportraad mailt elke maand een nieuwsbrief met kalender naar de Geelse sportverenigingen. Organiseren jullie een evenement? Vul dit formulier in, dan nemen we het evenement mee op in de kalender.
 • SPORTRAAD - Sportevenement - aanvraagformulier zonder eID
 • Stadswerking - klachtenformulier met eID zonder eID Bent u ontevreden over de werking van onze stadsdiensten, breng ons dan op de hoogte via dit klachtenformulier. Wij behandelen uw klacht met de grootste discretie. Dit formulier wordt automatisch doorgemaild aan de klachtenambtenaar die de betrokken dienst zal contacteren over het probleem.
 • Stadswerking - tevredenheidsformulier met eID zonder eID Het moeten niet altijd klachten zijn die gemeld worden. We horen het ook graag als de dienstverlening goed is. Bent u tevreden over de werking van onze stadsdiensten, laat het ons dan weten via dit tevredenheidsformulier. Onze medewerkers zullen u er dankbaar voor zijn. Dit formulier wordt automatisch doorgemaild aan de klachtenambtenaar die de betrokken dienst zal contacteren over de goede dienstverlening.
 • Wedstrijdformulier afspraken zonder eID Maakte je een afspraak via het online-afsprakensysteem? Neem dan deel aan de wedstrijd en maak kans op een cadeaubon van Geel ter waarde van 100 euro.