Naar inhoud

Vacature deskundige sociale dienst

Het stadsbestuur zoekt één voltijds deskundige sociale dienst (M/V), niveau B.

Je staat in voor de adequate werking van de stedelijke sociale dienst. Je verzorgt de aanvragen van pensioenen en tegemoetkomingen en bent binnen de stad het eerste aanspreekpunt voor sociaal-maatschappelijke vragen en thema’s. Je ondersteunt daarnaast onder andere ook de werking van de mindermobielencentrale, het Welzijnsoverlegplatform, de Werkgroep voor Personen met een handicap en de Geelse seniorenraad.

Op middellange termijn speel je een cruciale rol bij de oprichting van een geïntegreerde seniorendienstverlening die de verschillende seniorengerichte diensten binnen stad en OCMW functioneel verzamelt.

Jouw profiel

  • je bent in het bezit van een functiegericht bachelordiploma of
  • je bent in het bezit van een algemeen bachelordiploma + 4 jaar relevante beroepservaring
  • je slaagt in de aanwervingsproeven

Wat bieden wij

  • een salaris tussen 2342,90 euro bruto per maand bij 0 jaar ervaring en 2653,86 euro bruto per maand bij 10 jaar ervaring (er kan maximum 10 jaar nuttige ervaring in de privé-sector in rekening gebracht worden)
  • contracttype : onbepaalde duur
  • soort dienstverband : contractueel
  • fietsvergoeding, trein- of busabonnement, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering
  • niveau Nederlands : goede kennis noodzakelijk, schrijven en spreken

Solliciteren
Stuur uiterlijk op 21 februari 2013 je sollicitatiebrief, een recent CV, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister aangetekend op aan het college van burgemeester en schepenen, Werft 20 te 2440 Geel of geef dit tegen ontvangstbewijs af aan de onthaalbalie van Stad Geel. Sollicitaties per mail worden niet aanvaard. De selectie bestaat uit een schriftelijke proef, een mondeling gesprek en psychotechnische proeven. Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 2 jaar

Meer informatie over deze functie kan je opvragen bij de personeelsdienst van het stadsbestuur op het nummer 014 56 61 30 of via personeelsdienst@geel.be. De functiebeschrijving vind je hieronder.

Bij Stad of OCMW Geel worden kandidaten geselecteerd op basis van hun competenties en eventueel diploma en wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

Datum van het bericht: woensdag 30 januari 2013
Alle nieuws