Naar inhoud

Praktisch

Dienst sport

Fehrenbachstraat 26A
2440 Geel


tel. 014 56 67 00
fax 014 56 67 39
sport@geel.be

Open Bedrijvendag 1 oktober 2017

logo open bedrijvendag

Dit is je kans om in het zwembad te komen op plekken waar je anders nooit mag komen. We leiden je rond in de kelder en op zolder. Nu kun je zien hoe we de kwaliteit van het zwemwater verzekeren, hoe we zelf chloor maken en hoe we werk maken van herbruikbare energie. Zin in een beetje actie? Volg een workshop EHBO of kom spelen in de tuin van het zwembad. We hebben springkastelen, multimove en kubb.

 

ZONDAG 1 OKTOBER 2017 10:00-17:00 

 

INSCHRIJVEN VOOR EEN GELEIDE RONDLEIDING

Als je zeker wil zijn van een plaatsje bij de geleide rondleidingen in de kelder en op zolder, dan schrijf je best vooraf in. Alleen de volwassenen moeten inschrijven, de kinderen mogen gewoon meekomen. De rondleiding duurt een klein uur. De eerste groep start om 10 uur, de laatste om 16 uur. Mis deze kans niet!

 

EERST REGISTREREN, DAN INSCHRIJVEN
Als je wil inschrijven, dan moet je je eerst registreren.

Het zou kunnen dat je al geregistreerd bent in ons programma, bijvoorbeeld omdat je ooit een abonnement kocht in het zwembad. Weet je niet of je al geregistreerd bent? Als je je rijksregisternummer invult en je bent al geregistreerd, dan laat het programma weten dat er al een account is met dat rijksregisternummer. 
Ben je al geregistreerd en ben je je wachtwoord en de gebruikersnaam vergeten? Klik dan op Logingegevens vergeten.