Tentoonstelling Tarmac Zero

Het Meerhoutse kunstcollectief Tarmac is vanaf 2 februari drie maanden lang te gast in de Halle in Geel. Tarmac cureert er de tentoonstelling 'Tarmac Zero' met bevriende kunstenaars uit binnen en buitenland. Het zijn schilders, beeldhouwers en keramisten die allemaal sterke vertellers zijn. Kunstenaars met een verhaal…

Een deel van de deelnemende kunstenaars waren reeds te zien op het TarmaX Kunstenfestival in 2017: Diederik Boyen, Marc Janssens, Lindert Paulussen, Dany Tulkens, Igor Verpoorten, Reinhilde Van Grieken, Anthony Verdonck en Wiel Wiersma.

Maar er zitten ook een aantal opvallende nieuwe namen tussen: Tom Liekens met zijn gigantische dierenportretten, Eddy Stevens met zijn absurdistische klassieke prenten, de poëtische keramiek van de Duitse Nele Waldert en de vreemde zelfportretten van de Nederlandse Tamara Muller.

Op vrijdagavond 1 februari vanaf 20u is er een feestelijke opening die vrij toegankelijk is voor het publiek. Van dan af kan je de tentoonstelling elke zaterdag en zondag bezoeken van 10u tot 17u, tot en met 21 april. Exporuimte de Halle vind je op de Markt van Geel - ingang aan de achterkant van de dienst Toerisme.

Tarmac Zero is een samenwerking tussen kunstcollectief Tarmac en CC de Werft.

#TarmacZero

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 1,00
Basistarief: 1,00 €

Waar

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie