Motel Westcoast

Motel Westcoast kon in Nederland al meer dan honderdvijftigduizend bezoekers overtuigen om naar het theater te trekken. We zijn enorm trots om deze productie die grensverleggend is binnen het cover- en tributegenre naar Vlaanderen te brengen. Verwacht je aan The Best of the West. Verwacht je aan nummers als Hotel California, Go Your Own way, Africa, God only Knows en The Last resort. Maar ook...

Daarvoor zorgen Syb van der Ploeg, gekend van De Kast, Edward Reekers gekend van Kayak en de talenten Julian Thomas en Brenda Bee. Aangevuld met een straffe live band in de gelederen is het puur vocaal- en muzikaal genieten van het beste van de Amerikaanse Westcoast & More.

Motel Westcoast is een voorstelling die wordt beleefd als een muzikale reis door de glorietijden van de legendarische Amerikaanse Westcoast bands. Het gezelschap speelt vele hitsongs van groepen als Eagles, Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Toto, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac, allen die hun oorsprong vonden aan de Westcoast van de USA.

Verwacht je aan nummers als Hotel California, Go Your Own way, Africa, God only Knows en The Last resort. Maar ook songs van Crowded House, Chicago, Boston én Billy Joel, bands en artiesten die beïnvloed zijn door de Westcoast sound zullen de revue passeren.

“Zelden hebben vier stemmen zo perfect bij elkaar gepast.” (Oor)

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie