Toneel "FoeFoe" van KWB en Femma Geel Holven

Ergens in Vlaanderen, 1929. De adellijke familie de la Chienne-de la Chatte resideert in kasteel Foefoe, wat ook de naam is van het bijtgrage Pekineesje, het huisdier van Gravin Georgette de la Chatte.
Haar schoonzoon, Cyriel, is bankdirecteur en getrouwd met Louise, de dochter van de gravin, en plast regelmatig naast de pot
De zoon Claude, met meer vrouwelijke dan mannelijke hormonen in zijn lijf, heeft een geheime affaire met het frivole heerschap Javanais.
De dochter Antoinette is een `bekeerde' nymfomane die een drastische nieuwe richting met haar leven uit wil.
De grote beurscrash van 1929 betekent voor de familie, indien zij niet snel geld vinden, het einde van hun rijkeluisleventje.
Tot daar het eenvoudige deel van dit verhaal. Voeg daarbij een stijve butler, een meid die liever vrijt dan kuist, een Oostenrijkse kokkin die constant op zoek is naar haar weggelopen gerecht, twee oude rijke zussen van Georgette die op `ongewenst' bezoek gaan komen en de onwelvoeglijke Pekinees Foefoe die het vooral op mannenkuiten gemunt heeft en door haar onzindelijke gedrag de familiale sfeer moeiteloos onder het nulpunt doet dalen en je krijgt een cocktail van waanzinnige en hilarische familiesituaties die u de ene lachbui na de andere zal bezorgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

parochiezaal St Jozef Geel Holven

Inschrijven tot

za 9 februari 2019

Organisatie

toneelgezelschap KWB Femma Geel Holven

Filter op categorie