Speelpleinwerking de Speelfabriek: speeldagen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Lucas gaat op bezoek bij oma en opa. Opa vertelt altijd verhalen over zijn avonturen van heel lang geleden. Samen gaan ze op zolder op zoek naar een fotoalbum met oude foto's. Het fotoalbum vinden ze niet, maar na een heel wat zoeken en zwoegen stoot Lucas op een hele grote kist. Hij opent de kist en valt er in! Oho! Hij komt terecht in een nieuwe, geheime wereld... Wie weet wat hem allemaal te wachten staat. Kom je het mee ontdekken?

Speelpleinwerking de Speelfabriek is een vakantiewerking die kinderen en tieners een fantastische tijd laat beleven. Een groep enthousiaste animatoren voorziet programma's op maat van elke leeftijd. Speelpleinwerking de Speelfabriek staat voor avontuur, spel, sport, creativiteit, uitstappen en veel meer.

Om deel te nemen aan de speelpleinwerking, moet je in het bezit zijn van een speelpas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; halve dag: 3,50 €; hele dag VrijeTijdsPas Geel: 3,50 €; halve dag VrijeTijdsPas Geel: 1,75 €; hele dag deelnemer van buiten Geel: 4,00 €; halve dag deelnemer van buiten Geel: 8,00 €

Waar

Jeugdcentrum De Bogaard

Organisatie

Speelpleinwerking de Speelfabriek

Filter op categorie