tentoonstelling afstudeerprojecten Kunstacademie Geel

Kunstacademie.Geel stelt tentoon in De Halle en het Jan Hoethuis van 22 tot 25 juni 2020

De laatstejaarsstudenten van de Stedelijke Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten (BAK) stellen hun afstudeerprojecten tentoon in de Halle en het Jan Hoet huis.
Eind juni worden alle afstudeerprojecten van de kunstopleidingen tekenkunst, schilderkunst en keramiek getoond. Ook het werk van de jongeren die afstuderen in het beeldatelier én in de digitale beeldende vorming wordt tentoon gesteld.
De geëxposeerde kunstwerken zijn het resultaat van een intensief en creatief leerproces, enerzijds gevoed door eigen onderzoek én anderzijds door het jarenlange intense contact met de kunstenaars-docenten van de academie.
De thema's én de technieken van de afstudeerprojecten zijn zeer persoonlijk en uiterst divers, waardoor een bezoek aan de tentoonstelling voor de kijker erg boeiend wordt.

Behalve in de Halle en het Jan Hoethuis zal er ook in de Kunstacademie zelf (Kollegestraat 118) werk te zien van de leerlingen. Een uitgelezen moment voor het geïnteresseerde publiek om kennis te maken met de resultaten van een jaar werken in de verschillende artistieke ateliers van de Kunstacademie. Openingsuren van de tentoonstelling op alle locaties
De Halle: Markt 1
Jan Hoethuis: Pas 204 De Kunstacademie: Kollegestraat 118 Ateliers kinderen en jongeren: Sint-Dimpnaplein 16
vrijdag 21 juni: vernissage om 20 uur in De Halle
zaterdag 22 juni: van 10 tot 17 u
zondag 23 juni: van 10 tot 17 u
maandag 24 juni: van 14 tot 20 u
dinsdag 25 juni: van 14 tot 20 u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst

Filter op categorie