Blik achter de schermen - De Wolfskamer

In het kader van de Week van de Korte Keten slaan 7 landbouwbedrijven in Geel de handen in elkaar. Een fietstocht van +/- 25km voert jou samen met je vrienden of je gezin door de groene omgeving van Geel langs 5 locaties: Hoevewinkel Raf Patat (Hondstraat 5, samen met imker Maarten Peeters: aardappelen en honing), De Wolfskamer (Millegemseweg 1: melk), Happy Feed (Eindekens 30: ijs), Aspergehoeve (Doornboomstraat 55: asperges) en Helsen Fruit (Janssen-Pharmaceuticalaan 1, samen met Wolkenhoeve: fruit en varkens). Starten kan tussen 10 en 14u00.

Boer Raf gunt je een unieke blik achter de schermen van De Wolfskamer. De jonge bezoekertjes zullen het zeker fijn vinden om de kalfjes te aaien. Uiteraard valt ook hier iets lekkers te proeven, op basis van melk.

Op de startlocatie (Hoevewinkel Raf Patat, Hondstraat 5, 2440 Geel) krijg je een plannetje van de fietsroute en een stempelkaart. Hou deze stempelkaart goed bij. Ze is de sleutel tot iets lekkers op elke locatie! Daarnaast geeft ze je ook een kans om – door het oplossen van de schiftingsvraag – een mooie en vooral lekkere mand vol streekproducten te winnen!

Extra informatie: De route is afgepijld en loopt over de openbare weg. Respecteer de wegcode en vermijd ongelukken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Stad Geel - Lokale Economie

Filter op categorie