Inclusieve samenspeeldag MPI Oosterlo vzw

Op woensdag 22 mei organiseert MPI Oosterlo voor de tweede keer op rij een inclusieve samenspeeldag tijdens de Week van de Opvoeding. Er zijn tal van leuke activiteiten. Kinderen en jongeren met en zonder beperking kunnen samen spelen, zowel met elkaar als met ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden, … Iedereen is van harte welkom.

Wat staat er zoal op het programma? Er is een ruim aanbod aan activiteiten. Luister mee naar de fantastische verhalen van Kamishibai-verteller Frans of leef je uit op het springkasteel, laat je schminken of ga aan de slag met enkele leuke buitenspelen. Voor de creatievelingen is er een muziekworkshop en bij mooi weer wordt er samen een reuzeschilderij gemaakt. Verder kan je ook aan de slag in de keuken om pizza's te maken of cupcakes te versieren. Ouders, die dit wensen, kunnen ook deelnemen aan een korte cursus EHBO, specifiek gericht op de verzorging van kinderen. Deze gratis samenspeeldag gaat door op woensdag 22 mei van 16u30 tot 18u30 in Ateljee Hagelbos, Hagelbos 15 in Oosterlo. Doe je graag mee, stuur dan een mail naar ateljee.hagelbos@mpi-oosterlo.be of bel naar 014 86 83 10.

'Opvoeden, dat doen we samen' is dit jaar het centrale thema van de Week van de Opvoeding, georganiseerd door EXPOO – het Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse Overheid. De inclusieve samenspeeldag van MPI Oosterlo sluit hier mooi op aan. Spel is namelijk een goed instrument om op verschillende manieren contact te leggen met elkaar, elk met zijn eigen capaciteiten en mogelijkheden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Ateljee Hagelbos

Inschrijven tot

Organisatie

MPI Oosterlo vzw

Filter op categorie