Benefiet vzw Al-arm en Goodluck

Enkele vrijwilligers van vzw Al-arm en Goodluck hadden het schitterende idee om een benefiet te organiseren voor deze twee organisaties.


Vzw Al-arm is de Geelse vereniging waar mensen met armoede ervaring het woord nemen. Wij proberen vanuit de mensen hun ervaringen armoede te bestrijden in Geel. Wij doen dit aan de hand van zes criteria:

1. Mensen een stem geven
2. Werken aan maatschappelijke emancipatie
3. Werken aan maatschappelijke structuren
4. Dialoog en vorming organiseren
5. Mensen met armoede-ervaring zoeken
6. Mensen met armoede-ervaring verenigen

Good Luck is een feitelijke vereniging die jaren geleden werd opgestart om te zingen voor zieken, be- jaarden, mindervaliden, minderbedeelden... Dit met een klein budget en soms ook zonder budget.

We starten onze benefiet met een namiddag concert waarbij we ons specifiek richten tot mensen met kwetsbaarheid. Wij bieden voor hen gratis toegang aan en geven de zangers en muzikanten van Good Luck en vzw Al-arm een podium om hun talenten te laten zien. Om 13u openen wij de deuren tot 18u.

's Avonds organiseren wij een concert voor alle inwoners van Geel en omstreken die onze benefiet een financieel duwtje in de rug willen geven. We verkopen inkomkaarten aan 5 euro per persoon. Vanaf 19u tot 00u bieden wij de talentvolle zangers van Goodluck en vzw Al-arm een podium aan.

Het muziekgenre zal de hele dag enorm gevarieerd zijn maar verwacht u maar aan een repertoire van popmuziek, Nederlandstalige muziek, Schlagers en echte rock klassiekers!

Voor 5euro kan je een inkomkaart verkrijgen voor de avondshow. Er zijn 250 kaarten te koop vanaf 29/4/19 via email: al-arm.vzw@hotmail.com, via 014/56.73.15 of via 0492/20.30.10 of op afspraak aan de Diestseweg 146 2440 Geel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Organisatie

vzw Al-arm

Filter op categorie