Verklapt met De Rodeo's

Gazet van Antwerpen en RTV komen opnieuw naar Geel met 'Verklapt': een klapstoeltje, een lekker drankje en een gezellige babbel! Dit jaar met De Rodeo's:
comedians Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden bezorgen je een
onvergetelijke avond.

“De Rodeo's maken publiek op Lilse Bergen helemaal wild” kopte Gazet van Antwerpen vorige zomer na hun passage in Lille.

De Rodeo's, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden. Drie comedians die met elk hun eigen stijl het comedyminnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Nigel Williams bestookt al 20 jaar zijn publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Hij is verontwaardigd, confronterend, eerlijk. Hij laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds met een vette knipoog - meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.

Wouter Monden (NL) is stand-upcomedian sinds 2010. In dat jaar won hij in de Arenbergschouwburg van Antwerpen de juryrpijs van de Culture Comedy Award. Met een gemiddelde van 175 optredens per jaar is hij sindsdien nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia weg geweest. Wouter is een innemende verteller, toegankelijk maar ook scherp en met veel ruimte voor snelle interactie.

Johnny Trash is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. TV-kijkend Vlaanderen kent hem van Belgium's Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z'n komische nummers. Gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch. Zonder moeite speelt de minzame Vlaamse cowboy elk openluchtterrein plat.


Drie vrienden, drie comedy acts, één line-up.

Ambiance verzekerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Filter op categorie