Dorpsfeesten

Een dag vol amusement en ambiance voor jong en oud. Het programma start om 11u met vrolijke Tiroler muziek. 's Middags eten we ons buikje rond met lekkere frietjes met steak of vidée. Daarna komen we met een primeur in Larum: de riekgooi competitie. 's Avonds staan 2 excellente coverbands op het programma.

Een dag vol amusement en ambiance voor jong en oud. Het programma start om 11u met vrolijke muziek van het Larumse Oberbayern Orkest. 's Middags eten we ons buikje rond met lekkere frietjes met steak of vidée.

Het namiddag programma brengt vertier voor klein en groot, jong en oud. Dit jaar komen we met iets nieuws namelijk een riekgooi competitie. Schrijf je in met een ploeg van 3 personen en strijd mee voor de eerste plaats. Er is kinderanimatie en muzikale opluistering voorzien. De tuin wordt gezellig ingericht en kinderen kunnen er zich de hele dag amuseren.

Rond 18u starten we met het voorprogramma. Dit jaar mag TRILAX uit Herentals de spits afbijten. 's Avonds staan er 2 stevige coverbands op het programma: FENIX en DOMINO

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Dorpsplein Larum

Organisatie

Landelijke Gilde Geel-Larum, KVLV

Filter op categorie