Riekgooien

In 2 kooien strijden 16 teams voor de eerste plaats. Doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door de riek in de roos op een strobaal te gooien. Maar onderschat het niet, hier komt kracht en finesse bij kijken!

Het is zoals darts maar dan met een hooivork in plaats van een pijltje.
De werpafstand voor heren bedraagt 8 meter en voor dames 6 meter.
De roos met een diameter van 110 cm wordt bevestigd tegen een stapel hooibalen en bevindt zich op een hoogte van ca. 160 cm boven de grond. De breedte van de baan bedraagt 5 meter.

De competitie vangt aan omstreeks 13.30 en loopt tot 18.30. Elke ploeg blijft spelen tot het einde van het tornooi. Er kan worden ingeoefend rond de middag. Meer details volgen per mail na inschrijving.

Het organiserende boeren-dart team staat nu al messcherp om deze eerste editie in perfecte banen te leiden.

Heeft u een ploeg gemotiveerde werpers of kent u vrienden die dit ook eens willen doen? Als de bliksem reageren via mail naar lglarumrauwelkoven@gmail.com! Vermeld ploegnaam en de namen van de deelnemers.

Bij inschrijving wordt er 25 euro overgeschreven op rek.nr BE89 7333 1125 9185 van Oogstfeesten met de vermelding van jullie ploegnaam. In dit inschrijvingsgeld zit alles inbegrepen incl. enkele consumptiebonnen. Je hoeft verder zelf niets mee te nemen.

Er is een extra bak bier te winnen voor de ploeg met de meeste supporters!
Reserveren is verplicht

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Dorpsplein Larum

Organisatie

Landelijke Gilde Geel-Larum

Filter op categorie