Groot Mosselfeest

Je wordt van harte uitgenodigd op het "Groot Mosselfeest" van Fanfareorkest Nooit Gedacht v.z.w. Geel Ten Aard. Een prachtig menu wordt aangeboden door muzikanten, ondersteunende leden en het bestuur.

Met de keuze van het menu belooft het voor u een gezellige en lekkere dag te worden, allen daarheen! Naast mosselen is er ook vidé te krijgen, voor kinderen zijn er aparte menu's beschikbaar. Als nagerecht staan de legendarische "Coupe Fanfare" en "Artisanaal Bereide Pannenkoeken" te wachten. De keuken is geopend vanaf 11:30u. tot 18:30u.

Als één van de oudste verenigingen van de parochie behoort het Fanfareorkest Nooit Gedacht tot het cultureel erfgoed van het dorpsleven in Ten Aard Deze fanfare is gekend om haar sterke jeugdwerking. Dit kan je merken als je ziet hoe enthousiast die jonge groep is bij een optreden. De dirigent weet door zijn aanpak ieder op zijn hoogst mogelijke niveau te tillen.

De komende maanden worden er weer initiatieven genomen om jongeren aan te trekken al vanaf de leeftijd van 6 jaar voor de eerste stappen in de muziekwereld. Dit ter voorbereiding voor een mogelijke start bij het officieel gesubsidieerd muziekonderwijs op 9 jaar. Deze jeugdwerking krijgt voordurend ook een ander gelaat. Hou alvast de volgende muziekkampdagen in de gaten die binnenkort gepland staan! Meer hierover zal je vinden op onze website en in andere publiciteit.

Dit alles is mogelijk door de logistieke en financiële steun van Ten Aardse en nabije ondernemers en particulieren, de Vlaamse Overheid en de Stad Geel, waarvoor dank. Daarnaast is er de Vlaamse amateurmuziekorganisatie VLAMO, een vaste waarde in het fanfarelandschap, die met raad en daad onze muziekvereniging begeleidt.

JG
Prijs mosselmenu volwassene: € 20,-
Vidé met friet voor € 12,-
2 pannenkoeken voor € 3,-
Voor de kinderen : curryworst met friet voor € 4,-
kindervidé met friet voor € 5,-
mosselen met friet voor € 10,-
Inschrijven kan maar moet niet!
Contact: fannggta@hotmail.com
Website: http://www.fanfareorkestnooitgedacht.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Parochiecentrum Ten Aard

Organisatie

Fanfareorkest Nooit Gedacht v.z.w. Geel Ten Aard

Filter op categorie