Pact de Mic

Comedy groeit en bloeit, ook in de Kempen. Om het jonge comedytalent in de Kempen te ondersteunen en stimuleren lanceren de vijf Kempische cultuurcentra verenigd binnen ’t Pact het comedytraject Pact de Mic!

 

Na een intensief workshopparcours o.l.v. Nigel Williams toont het nieuwe Kempische comedytalent hun kunnen. Ben jij benieuwd of er een nieuwe Alex Agnew of Philippe Geubels ontspruit uit de Kempische zandgrond? Kom en check het zelf! Nigel Williams praat de avond aan mekaar!

 

Lukt het niet om te komen kijken in Geel, check dan de voorstellingen in één van de andere cultuurcentra:

Dinsdag 3 maart, 20u30, CC Zwaneberg, Blauwe Zaal, Heist-op-den-Berg

Donderdag 12 maart, 20u00, locatie wordt later meegedeeld, Herentals

Vrijdag 27 maart, 20u15, JH de Wollewei, Turnhout

Woensdag 1 april, 20u15, CC ’t Getouw, Mol

 

Workshops:

Ben je een comedian uit de Kempen of heb je de ambitie dit te worden, schrijf je dan in voor Pact de Mic. Gedurende een intensief workshoptraject in de Werft in Geel, onder leiding van Nigel Williams, wordt er gewerkt en geschaafd aan je comedy-set. Eindigen doen we met een tour langs de steden en gemeenten van de vijf betrokken cultuurcentra. Deelname aan het workshopparcours is gratis bij deelname aan alle workshops en voorstellingen. De workshops zullen plaatsvinden op 7, 14, 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari, telkens van 19u30 tot 22u.

Inschrijven doe je via een mail naar info.dewerft@geel.be. Bij een groot aantal kandidatuurstellingen, zal er een preselectie plaatsvinden op 15 oktober.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC De Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC De Werft

Filter op categorie