Kunstoppad4

Kunst in Zicht gaat op reis met een beeldend kunstwerk van Kristof Van Gestel. Voor Van Gestel is het maken van kunst een methode om de wereld te ‘bewonen’. En om de verschillende relaties die we er als individu mee aangaan te verkennen.

 

In deze 2,5 uur durende workshop laten we ons laten leiden door het toeval en onderzoeken we abstracte vormen, kiezen voor details en spelen met al de rest. Maar voor we van start gaan bepalen we samen een protocol: welke afspraken maken we om de verschillende opdrachten uit te voeren? Klaar? Draai maar aan het rad van fortuin!

 

Kunstdocenten van Kunst in Zicht nemen de leerlingen mee in de wondere wereld van het speelse werk van Kristof Van Gestel. Kristof Van Gestel is beeldend kunstenaar en lesgever/onderzoeker aan School of Arts van Hogent. Van Gestel werkt vaak in lange praktijkprojecten, waarbij hij het creatieve proces langzaam laat groeien. Bij dat groeiproces doet hij vaak beroep op participanten om samen met hem methodieken te creëren en zijn praktijk verder te ontwikkelen. Zo komt hij tot co-creatie en allerlei vormen van participatie.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC De Werft

Filter op categorie