NachtHexen IV: Battre

NachtHexen IV: Battre gaat over de eeuwige strijd. Het blindelings uitvoeren van het motto 'oog om oog, tand om tand'. Deze creatie is een dansduel op het scherpst van de snede. De twee danseressen laten elkaar voor geen centimeter los. Het is het bevechten van ijzer tegen ijzer. Twee gelijkwaardige krachten die zich op elkaar stukbijten.

 

Een voorstelling die als het ware in een remise eindigt. Uiteindelijk zijn er alleen louter verliezers te aanschouwen. Door de eeuwen heen en zeker heden ten dage is dit bijzonder actueel.

 

NachtHexen IV: Battre herbergt toch ook een sprankje hoop in zich. Een klein wit vlagje zal uiteindelijk worden gehesen, in het besef dat het zinloos is om elkaar te proberen te bestrijden.

 

Omdat het op zaterdag 25 april Dag van de Dans is, willen we jullie iets extra aanbieden: van 16u tot 17u30 kan je een laagdrempelige dansworkshop volgen waarin je de danstaal en bewegingen van de voorstelling onder de knie krijgt. De workshop wordt gegeven door professionals van de Jens Van Daele | Burning Bridges compagnie.

 

Deze workshop is enkel mogelijk als double bill met de voorstelling. Je koopt dus twee in één: de workshop om 16u en de voorstelling om 20u15.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC De Werft

Filter op categorie