(GEANNULEERD) Mieren slapen nooit

In Mieren Slapen Nooit treed je binnen in een wereld die van boven tot onder behangen is met kranten. Welkom dus, in de habitat van Margriet Van den Eynde, een vrouw die je graag alles vertelt wat ze weet. Ze helpt je de wereld te begrijpen, want weten stelt gerust. Maar het liefst van al vertelt ze over haar grootste passie: de natuur…

Mieren Slapen Nooit is een hartverwarmende voorstelling over het eeuwige gevecht tussen natuur en cultuur, tussen feiten en fantasie, tussen alles willen weten en alles willen loslaten. En over hoe we omgaan met die immense stroom informatie die dagelijks op ons afkomt uit de wijde wereld.

"Het gebeurt niet vaak dat je iemand op scène zo spits het kwetsbare veld ziet bespelen tussen juf en actrice, tussen monoloog en gesprek. Meesterlijk houdt Jacobs haar discipelen in de hand." (De Standaard)

?"Een heerlijk humoristisch spel met veel inleving en een ontwapenende laconieke flair. BRUT heeft zichzelf als missie gesteld om 'ontroering door brute schoonheid' te brengen, en daarin zijn ze met deze rake productie cum laude geslaagd." (De Bond)

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC De Werft

Filter op categorie