Softies

Zacht is het nieuwe stoer! Softies is een virtuoze dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder. Ze vechten, springen, duiken en vangen elkaar op. Samen zoeken ze het gevaar op, maar tegelijk komen ze ook gevaarlijk dicht bij elkaar.

 

Softies doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans er zou moeten uitzien. Hanna Mampuys is fysiek performer, acrobate en circusmaker. Ze richtte in 2013 het circuscollectief Deux Sans Trois op waarmee ze enkele jaren toerde in binnen- en buitenland met de voorstelling TYPO.

 

Ondertussen werkt ze met Toon Van Gramberen verder onder de naam There There Company waarmee ze eerst As long as we en meer recent Carrying my father ontwikkelden. Hanna danst ook bij Cie Woest en werkt als coach en jurylid voor de Rotterdamse circusopleiding Codarts.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC De Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC De Werft

Filter op categorie