No Coincidence, No Story

Soms worden we in het midden van een overzichtelijk stuk leven overvallen door een onwaarschijnlijk toeval. Op dat moment lijken de realiteit en het bovennatuurlijke elkaar te raken en is het bijna een kwestie van geloven. Berten Vanderbruggen en Siona Houthuys baseerden zich voor deze voorstelling op vele interviews.

 

Ze dagen het toeval uit, manipuleren het, dwingen het af en beredeneren het, opdat het voor eens en altijd duidelijk is waarvoor we nog hoop mogen koesteren. Het resultaat is een prachtige voorstelling die zowel een lach om de herkenbaarheid als een krop in de keel weet te veroorzaken bij het publiek. De voorstelling wist al (terecht) verschillende prijzen in de wacht te slepen.

 

No Coincidence, No Story viel nog voor de première in oktober 2018 al tweemaal in de prijzen. Siona en Berten wonnen De Troffel 2018, de prijs van Festival Cement voor het beste concept van een beginnend theatermaker. Het Nieuwstedelijk gaf hen de wildcard voor jonge kunstenaars met een kwalitatief sterk idee.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie