My dear, dearest dust

Een vrouw is stervende. Ze wordt in een kosmische dans gedreven, begeleid door de maan. De vrouw wordt zachtjes haar einde in gewiegd met alle ruwe schoonheid die de dood met zich meedraagt. Laat je meeslepen door deze dansende entiteiten en krijg een eigenwijze inkijk op wat sterven zou kunnen zijn. 

 

'My dear, my dearest dust' is een poëtische uitnodiging om het taboe rond de dood te doorbreken. Door middel van een gedanst ritueel, onder leiding van Doriane Dubost Dessertine in samenwerking met modeontwerpster Veronique Branquinho en muzikant Felix Machtelinckx (Tin Fingers), krijgt het publiek toegang tot een ruimte van uitwisseling en reflectie in het licht van de onvermijdelijkheid van de dood en de stilte van rouw.

 

Moonstein is een dans compagnie opgericht door de Franse choreografe Doriane Dubost Dessertine. De compagnie is gehuisvest in Antwerpen, België en bestaat uit artiesten met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Deze mix van hun diversiteit en verbeelding creëert een donkere en magische wereld.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie