Nieuwjaarsconcert

Centrumharmonie Geel onder leiding van Koen Dries en haar Jeugdorkest onder leiding van Lorenz Havermans, trakteren haar trouwe publiek op een nieuwjaarsconcert van formaat. De twee orkesten zorgen voor een boeiend, afwisselend en vooral sprankelend programma.

 

Voor dit concert doet Centrumharmonie Geel beroep op één van de meest gerenommeerde zangeressen in België op dit moment. Anneke Luyten, momenteel wonende in Geel, werd in 2011 halve finaliste op de Koningin Elisabethwedstrijd voor Zang en heeft de afgelopen jaren zowel in het binnen- als buitenland een forse carrière uitgebouwd. Na haar studies in Leuven, Gent, Waterloo en Straatsburg concerteerde ze o.a. in Italië en Kroatië en speelde ze toonaangevende rollen in verscheidene operaproducties bij verschillende operahuizen.

 

Samen met Anneke Luyten brengen de orkesten verschillende aria’s, met als hoogtepunten ‘Song to the Moon’ van Antonin Dvorak en ‘O Mio Babbino Caro’ van Giacomo Puccini. Verder is er ook aandacht voor werk van eigen bodem met “I shall love but thee” van de Belgische componist Jan van der Roost. Natuurlijk horen in deze nieuwjaarsspecial ook de traditionele klassiekers uit Wenen. Als kers op de taart trakteert de harmonie haar publiek achteraf op een nieuwjaarsdrankje om te klinken op het nieuwe jaar. Zorg ervoor dat je snel je tickets bestelt voor deze nieuwe hoogstaande beleving gebracht door de Centrumharmonie en haar Jeugdorkest.  

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie