Zijn er nog vragen?

Piv Huvluv staat twintig jaar op de planken als comedian. Het grote publiek kent hem intussen als agent Stefaan uit de populaire tv-reeks Eigen Kweek. Ons trouw comedypubliek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ooit "de meest authentieke Vlaamse comedian". De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde.

 

In Zijn er nog vragen? maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op geheel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd. Tijdens en wie weet ook na deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Je kunt hem je eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

 

 

De Standaard en Het Nieuwsblad gaven de show 4 sterren en waren het roerend eens: “Een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show".

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie