Ladies Night

Tom Helsen, de Leuvense bard en singer-songwriter, presenteert LADIES NIGHT

 

Het belooft een buitengewone en bijzondere nieuwe voorstelling te worden want er zijn uitsluitend -al dan niet gillende- vrouwen toegelaten. Mannen worden vriendelijk verzocht thuis te blijven of mannendingen te doen zodat vrouwlief van een avondje quality time onder ‘Ladies’ kan genieten.

 

Tom Helsen komt alleen, hij begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Hij zal zijn vrouwenpubliek tijdens dit intiem en eerlijk concert verwennen op een selectie van zijn allermooiste, breekbaarste songs. Zowel oud en nieuw werk passeren de revue. Ook neemt hij de tijd om met de nodige humor en intensiteit anekdotes te vertellen. Het zal niemand onberoerd laten.

 

Mannen, zoekt u een origineel cadeau voor uw lief, echtgenote, vriendin, moeder, zus of schoonmoeder? Verras haar dan een keer écht en book een theaterticket voor de LADIES NIGHT van en met Tom Helsen. U zal gegarandeerd goed ‘scoren’.

 

Maak je je uitstap met je vriendinnen graag compleet? Om 18u kun je in café de Werft terecht voor een aperitief gevolgd door sharing taco’s. De kostprijs bedraagt 20 EUR. Reserveer je meteen voor minimaal 4 personen, dan krijg je er een fles cava bovenop! Reserveren kan via de website van de Werft. Ben je vegetariër of veganist? Ook dat kan, maar gelieve dit te melden bij je reservering! (60 plaatsen max)

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie