Michelino Bisceglia plays Tim Burton

Michelino Bisceglia dompelt het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. Samen met zeven muzikanten en jeugdkoor Villanella geeft hij een alternatieve interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur.

 

Bisceglia groeide zelf op met de films van Tim Burton en ging dan ook maar al te graag aan de slag met deze muziek. De première in opdracht van C-Mine werd bijgewoond door Tim Burton himself. De wereldberoemde regisseur bleek zelf na afloop alvast razend enthousiast over het resultaat.

 

Michelino Bisceglia geniet vooral naamsbekendheid door zijn filmsoundtracks van o.a. Marina, Blue Bird, De Bende van Jan de Lichte en Hannah. Voor Marina ontving hij op het filmfestival van Gent zelfs een World Soundtrack Award.

 

Verder treedt Bisceglia al ruim 20 jaar internationaal op met zijn naar hem genoemde piano jazz trio. Hij is tevens de winnaar van de laatste Limburgse Cultuurprijs.

 

Tijdens het eerste deel van de voorstelling zal het Michel Bisceglia Trio een alternatieve interpretatie geven aan filmmuziek die Bisceglia zelf componeerde. Het tweede deel is volledig gewijd aan muziek uit de films van Tim Burton.

 

In het kader van de voorstelling serveert café de Werft om 17u30 een door het werk van Tim Burton geïnspireerde driegangen maaltijd. De kostprijs bedraagt 20 EUR. Reserveren kan via de website van de Werft. Ben je vegetariër of veganist? Ook dat kan, maar gelieve dit te melden bij je reservering! (40 plaatsen)

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie