Bella Italia!

Sandra Kim, Begir Memeti, Marco Z en hun muzikanten, allen met Italiaanse roots, trekken naar het geboorteland van hun ouders en grootouders. Hun reisgids: het beste uit de Italiaanse top 100 van de voorbije decennia.

 

Met ‘dolce far niente’ als gevoelig kompas, gaan zij niet alleen te rade bij kleppers zoals Paolo Conte, Eros Ramazzotti of Zucchero, maar ook Italiaanse Belgen zoals Rocco Granata en Adamo zetten hen op de goede terugweg. En wie Italië zegt, denkt natuurlijk ook aan de talloze frivole diva’s, van la mama tot la bella, van Sofia Loren en Raffaele Carrà over Gianna Nannini en Laura Pausini tot Carla Bruni. Ook zij halen het voetlicht naar zich toe in deze mambo italiano.

 

Kortom, er wacht je ‘una giornata particulare’ met een korte maar krachtige cocktail ‘dolce vita’ door een band met ‘tutti italiani’ … dat belooft.


Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk theaterconcert dat voor iedere bezoeker, al dan niet met Italiaanse roots, een feest van herkenning is!

 

In het kader van de voorstelling is het mogelijk een aangepaste Italiaanse driegangen maaltijd te nuttigen in café de Werft om 17u30. De kostprijs bedraagt 20 EUR of 30 EUR met aangepaste wijnen geselecteerd door Umbria. Ben je vegetariër of veganist? Ook dat kan, maar gelieve dit te melden bij je reservering!
Reserveren kan via de website van de Werft. (40 plaatsen)
 

Praktische informatie

Wanneer

Waar

CC de Werft

Tickets

Inschrijven tot

Organisatie

CC de Werft

Filter op categorie