Tentoonstelling Afstudeerprojecten Kunstacademie

De laatstejaarsstudenten van de Stedelijke Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten stellen hun afstudeerprojecten tentoon in de Halle (Markt 1) en het Jan Hoet Huis (Pas 204).
Eind juni worden alle afstudeerprojecten van de kunstopleidingen tekenkunst, schilderkunst en keramiek getoond. Ook het werk van de jongeren die afstuderen in het beeldatelier én in de digitale beeldende vorming wordt tentoon gesteld.
De geëxposeerde kunstwerken zijn het resultaat van een intensief en creatief leerproces, enerzijds gevoed door eigen onderzoek én anderzijds door het jarenlange intense contact met de kunstenaars-docenten van de academie.
De thema's én de technieken van de afstudeerprojecten zijn zeer persoonlijk en uiterst divers, waardoor een bezoek aan de tentoonstelling voor de kijker erg boeiend wordt.

Behalve in de Halle en het Jan Hoethuis zal er ook in de Kunstacademie zelf (Kollegestraat 118 en Waaiburg 35) werk te zien van de leerlingen. Een uitgelezen moment voor het geïnteresseerde publiek om kennis te maken met de resultaten van een jaar werken in de verschillende artistieke ateliers van Kunstacademie.Geel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stedelijke Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten

Filter op categorie