NEGRO-GOSPEL met Didier Likeng en Golden Wings

The Gospel Wings Quartet is een gospelkoor volgens de aloude negrospiritualtradities, met een hedendaagse Afro-Amerikaanse toets. De groep werd opgericht door Didier Likeng, een grote naam binnen de Europese gospelwereld. Als schrijver-componist, arrangeur en artistiek producer, beschikt deze tenor ook over een groot rechtvaardigheidsgevoel binnen een wereld die worstelt met zijn waarden. In Geel zullen The Gospel Wings Quartet een kleurrijk spektakel brengen, met meeslepende songs, traditionals en moderne gospel, met een knipoog naar de Afrikaanse folksong. Afspraak op 21 maart voor een onvergetelijk concert!
Didier Likeng, professor aan de ESMUC te Barcelona , wordt als Koormeester en Stagemeester wereldwijd aangesproken om Masterclasses en Workshops van Gospelzang te geven.
Yellowtime biedt je de mogelijkheid een Masterclass van hem bij te wonen op zaterdag 21/3/2020 van 9:30 tot 16:00……GRATIS (* excl. drank en food)
De deelnemers aan de Masterclass worden opgenomen in het avondconcert van 19:40 – 20:10u
We vragen enkel om een inkomticket te kopen
Na het concert is er mogelijkheid nog gezellig na te kaarten in onze pop-up café in de refter van het St-Dimpnacollege te Geel.
Kaarten zijn te koop:
- bankoverschrijving: BE24 7310 0980 3338 - Yellowtime vzw
- e-ticketing:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-negro-gospel-met-didier-likeng-en-zijn-gospel-wings-86177277557
- bij Tony's Muziekhuis en medewerkers vzw Yellowtime

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; Kassa: 25,00 €; Voorverkoop: 20,00 €

Waar

Dimpnakerk

Inschrijven tot

Organisatie

Yellowtime vzw

Filter op categorie