Lezing: Nieuwe inzichten over de evolutie van de mens

Terwijl ons politiek en economisch systeem niet meer werkt, wordt de mensheid wakker en gaat bewuster met het leven om.
De mensen eisen sociale rechtvaardigheid, economische en ecologische duurzaamheid. Deze bewustwording van de mens toont een hogere innerlijke aard aan.
De Meesters van Wijsheid, waaronder Maitreya de Meester van alle Meesters, weten dat de mensheid nu klaar is voor een nieuwe stap in haar evolutie en bieden hun hulp.
De Meesters zijn mensen zoals u en ik, die verder geëvolueerd zijn dan de gemiddelde mens, en meester zijn geworden over zichzelf.
Maitreya de Wereldleraar en de Meesters van Wijsheid zijn er om de mensheid te adviseren en te begeleiden naar een duurzame en rechtvaardigde toekomst voor iedereen.
Klimaatverandering, de vluchtelingenkwestie, honger, armoede en ongelijkheid, politieke en economische crisis, toegang tot gezondheidszorg en onderwijs voor iedereen, hangen allemaal samen en moeten gezamenlijk en globaal aangepakt worden. Wat nodig is, is het besef dat de mensheid één grote familie is, die zorg draagt voor elkaar en de planeet.

De sleutel is SAMEN DELEN en SAMENWERKEN.

Wees welkom bij een hoopvolle analyse en kom luisteren naar de lezing om te weten welke eenvoudige en praktische oplossingen Maitreya ons aanreikt. Een nieuwe Wereld wacht ons als we het principe van Samen Delen aannemen en toepassen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Cultuur Centrum De Werft

Filter op categorie