Voetbalkamp KFCV Alberta Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Onze 'Soccer Stars' – voetbalstages voor kinderen van 5 t.e.m. 14 jaar bieden je dan de ideale oplossing om samen met al je vrienden tijdens de vakantie toch weer jouw coördinatie, balvaardigheden, techniek enz. te onderhouden of te verbeteren, dit alles volgens de KBVB-visie.

Ook zal je niet enkel voetbaltraining krijgen. Onze trainers zullen er af en toe een spelactiviteit tussen gooien om jouw skills nog te meer te vergroten. Elke dag krijg je dus ook andere sport- en spelactiviteiten, waarbij onze trainers de nieuwste Multimove principes toepassen bij de kleintjes en tactische principes inslijpen bij de grootsten. Zo zal een stage dus niet louter uit voetbaltraining bestaan, maar doorspekt worden met andere sportactiviteiten die de grove en fijne motoriek nog meer bevorderen!

De stage zelf is van 9u tot 16u, maar onze opvangmogelijkheden zorgen ervoor dat kinderen al vanaf 8.30u en tot 16.30u terecht kunnen op onze stages, waar er spelletjes op hun wachten. Elke dag wordt er een lekkere en warme middagmaaltijd voorzien, verzorgd door een professionele cateraar en zoals op elke stage kan je verschillende prijzen winnen, zoals wedstrijdtickets naar buitenlandse wedstrijden, waardebonnen, ….

Ook vertrek je naar huis met een zelfgekozen gadget en een nieuwe voetbaloutfit. Kom zeker ook eens kijken op onze afsluiter de laatste dag om 14.30u!!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 125,00

Waar

Sportcomplex KFCV Alberta

Inschrijven tot

Organisatie

KFCV Alberta

Filter op categorie