Geel Zomert! Les Jeannettes - Jean et les Flamands

Geel Zomert! staat te popelen om iedereen terug ontvangen op de het grasplein van De Bogaard. Het concept blijft onveranderd: gratis openluchtconcerten, een gezellig babbeltje, een lekker pintje, steengoede muziek en dat allemaal in een prachtig groene omgeving.

Eerst gezellig alle regels aan je laars lappen met Les Jeannettes en dan meebrullen met oerdegelijke Vlaamse en Nederlandse songs met Jean et les Flamands!

Les Jeannettes lappen alle smart aan onze laars! Geen café, zaal of living is te klein. Al stapel je ze op elkaar, de heren blijven spelen. Dames & heren hier zijn: Les Jeannettes!

Jean & Les Flamands brengt u het verhaal van de legendarische Jean, gekoppeld aan een zeer sterke muzikale set bestaande uit oerdegelijke Vlaamse en Nederlandse songs die in het collectief geheugen gegrift staan. Hun missie: 'leer het volk terug hun eigen mooie liedjes zingen'. Het zal niet gemakkelijk worden want de muziekbusiness doet er alles aan om “De Jean” te vinden en hem van deze wereld te doen verdwijnen. Jean leeft dan ook al jaren ondergedoken, met als enig teken van leven de instructies en de opgelegde playlist die Les Flamands met regelmaat op een gele briefkaart van hem ontvangen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Grasplein Jeugdcentrum De Bogaard

Organisatie

dienst toerisme en stadsanimatie Geel

Filter op categorie