DE HALLE EXPO : HOUDINI - curator Vaast Colson - Kunsthuis Yellow Art - Geel

“Ik stel me graag voor dat het werkwoord cureren zijn/haar oorsprong vindt in het Latijnse 'curare' wat 'zorgen' betekent. Een tentoonstelling samenstellen met werk van de ander, evenals je eigen werk overigens, gaat best gepaard met een specifieke zorg. Zorg voor het werk, zorg voor de maker, zorg voor de context waarin het werk getoond wordt, zorg voor de bezoeker, enzovoort.

Met plezier en belangstelling kijk ik ernaar uit om de kunstenaars van het Kunsthuis Yellow Art te bezoeken en hun werk te bezichtigen, om vervolgens met zorg werk te selecteren en samen te brengen in de expo ruimte van de Halle. Ik verwacht dat de selectie en de presentatie, net zoals de kunstwerken bij hun ontstaan, gestuurd zullen worden door intuïtie. De tentoonstelling heeft de ambitie om op een zintuiglijke, visuele wijze de bezoeker te omringen en in zich op te nemen.”
[Vaast Colson]

Van zondag 22 januari 2023 (opening 15u) tot en met zondag 26 maart 2023
Open elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10u00 tot 17u00

Deelnemende kunstenaars;
An Blockx, August De Puysseleir, Alain Elsen, Annelies Vrints, Bert Buyens, Bart Janssen, Caroline Beckers, Danny Smolders, Dirk Vandecruys, Eva Nauwelaerts, Fanny Derboven, Geert Janssens, Hil Blockhuys, Hellen Guffens, Ingrid Vandenbergh, Jan Melis, Julie Cooymans, Josée Haesendonck, Jenninfer Lohrmann, Jan Teurelincx, Karel Laenen, Lieve Horemans, Luc Zwijsen, Nancy Hendriks, Pierre Dillen, Ronny Engelen, Roel Hufkens.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 1,00
Kansentarief met UiTPAS Kempen - 0,2 euro

Waar

Filter op categorie