Moord in het Gasthuismuseum

Speel detectieve in het Gasthuismuseum! Er moet een moord opgelost worden. Wij zoeken de moordenaar, de moordplaats en het moordwapen.
Elke speler krijgt een dossier waarin drie lijsten zitten: een lijst met de mogelijke moordplaatsen, een fotolijst met mogelijke daders en een fotolijst met de mogelijke moordwapens. Als je in het museum een kamer terugvindt op je lijstje, mag je deze aanduiden op je lijstje. Dat is al zeker niet de moordplaats. Ontdek je een persoon uit de fotolijst (bijvoorbeeld een bakker) dan mag je die foto ook aanduiden. Doorzoek alle kamers grondig, vind je ergens een voorwerp uit de lijst, duid dit dan aan. In sommige kamers mag je een opdracht uitvoeren. Doe je die goed, dan krijg je een extra tip.
Als je goed gezocht hebt, blijft op het einde van je speurtocht één kamer, één persoon en één voorwerp over. Dat is dan de moordplaats, de moordenaar en het moordwapen.
Met Erfgoeddag is het spel gratis. Die dag kan je een mooie prijs winnen wanneer jou lijstje met de juiste oplossing getrokken wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Inkomprijs volwassenen: € 3,00 - Audiogids inbegrepen Inkomprijs kinderen van 6 tot 18 jaar: € 1,50Inkomprijs kinderen < 6 jaar: gratis

Waar

Gasthuismuseum Geel

Organisatie

Gasthuismuseum Geel

Filter op categorie