Naar inhoud

Kantklossen

Cursussen en Workshops - Cultureel erfgoed - Recreatie - Varia - Populaire cultuur en hobby

Praktisch

OrganisatieVzw Kreatief Geel, e-mail , 014 56 05 95, website
Een initiatief vanvzw Kreatief Geel
WaarJeugdcentrum De Bogaard, Diestseweg 135
Wanneerdonderdag 22 september 2016 - donderdag 8 juni 2017
Openingsuren
  • donderdag9 - 11.30 uur
Prijs35 EUR
Het cursusgeld wordt tweemaal per cursusjaar ontvangen. De eerste periode loopt van september tot december, de tweede van januari tot juni.
Cursusgeld eerste semester bedraagt 35,00 euro,
Cursusgeld tweede semester bedraagt 35,00 euro.
Ingrediënten/materialen zijn niet in het cursusgeld inbegrepen.
Kortingen:
Houders van een vrijetijdspas kunnen genieten van een tussenkomst in het cursusgeld, niet in de kostprijs van de materialen.
ACV –leden krijgen 5,00 euro korting per cursus, uitgezonderd doe-mee en 1-malige activiteiten.
Logo vzw Kreatief

Info

Cursus kantklossen op donderdagvoormiddag, van 9.00 uur tot 11.30 uur. (uitgezonderd schoolvakanties) We werken met respect voor ieders tempo, zo praktisch mogelijk en niet schools

Meer info

Kantklossen is reeds eeuwenlang een oud ambacht, dat naar waarde wordt geschat. Er zijn misschien wel honderden verschillende technieken, van Brussels naar Turnhoutse tot Parijse en Venetiaanse toe. Echte kantkunstwerken zijn onbetaalbaar. Kantklossen is een creatieve manier om tot innerlijke rust te komen. Begijntjes en vele anderen verdiepten zich in de grote vragen tijdens het kantklossen. Iedere amateur kan op termijn een bijzonder resultaat bekomen. Vlug gezegd, maar toch allemaal niet zo eenvoudig. Maar de voldoening is er als je , in het begin met wat hulp en gaandeweg alleen, een doekje of kunstwerkje in elkaar klost. Iedereen kan dit leren ! en dan veel oefenen.
Doelgroep

Volwassenen (18+)