Naar inhoud
Vlieg

De Daltons

Voorstellingen - Cabaret en Variété

Praktisch

OrganisatieCC deWerft - Geel, e-mail , 014 56 66 66, website
Een initiatief vanCultuurcentrum de Werft
WaarSchouwburg, Werft 32
Wanneerzondag 21 mei 2017
Van14.30 uur
Prijs8 EUR
vriendenprijs: 7.00 euro
kinderen: 7.00 euro
vriendenprijs kinderen: 6.00 euro
De Daltons

Info

De Daltons beramen het onrealiseerbare plan om een bank te overvallen. Te stelen van de rijken en te geven aan de armen. Maar ook wel best een beetje veel aan henzelf...

Geklungel met klapdeuren. Een lange toog waar van alles overheen schuift: volle glazen, lege wapens, een zingende vrouw, een brandkast vol verrassingen.Flessen vliegen door de lucht, lasso's knal...

Meer info

De Daltons.
Vier mannen.
Of neen.
Drie mannen en één vrouw.
The good, the bad, the ugly.
And a beauty.
Maar wie is wie ?

De Daltons beramen het onrealiseerbare plan om een bank te overvallen. Te stelen van de rijken en te geven aan de armen. Maar ook wel best een beetje veel aan henzelf...

Geklungel met klapdeuren. Een lange toog waar van alles overheen schuift: volle glazen, lege wapens, een zingende vrouw, een brandkast vol verrassingen. Flessen vliegen door de lucht, lasso's knallen en vurige dansen vonken gevaarlijk.

Jongleren was zelden zo gevaarlijk als aantrekkelijk.
Tot het misgaat?

KOPERGIETERY en Cie Pol & Freddy (Sander en Jordaan De Cuyper, leden van het befaamde jongleergezelschap Cie EA EO) slaan de handen in elkaar voor een hilarische theatrale circuswestern voor families. Een vernieuwende ?saloon-soap' die ons ook doet nadenken over hoever vrienden gaan voor hun (vermeende) idealen.

De makers
Cie Pol & Freddy bestaat uit de broers Sander en Jordaan De Cuyper. Beide heren zijn vast verbonden aan het wereldwijd befaamde jongleergezelschap Compagnie EA EO. Leden Bram Dobbelaere, Sander De Cuyper, Jordaan De Cuyper en Eric Longequel wonnen de Innovatietrofee op Cirque de Demain 2012 (Parijs) en spelen in alle uithoeken van Europa. Ze creëerden de bijzonder goed onthaalde voorstellingen m2 en toeren met hun nieuwste voorstelling All The Fun .

Gonzalo Alarcón is van Chili afkomstig en werkt al jaren binnen de internationale circuswereld. Hij werkt onder andere voor het Belgische geprezen circusgezelschap Hopla Circus en Sistema-T . Hij volgde zijn opleiding in het Ecole Supérieure des Arts de Cirque (ESAC Brussel) en het Centre National des Arts du Cirque (CNAC). Hij richt zich specifiek op de kunst van de Clownerie en de Burlesque.

Johan De Smet is theatermaker en artistiek leider van KOPERGIETERY. Hij creëerde samen met de cast onder andere De legende van Woesterdam (coprod. Studio Orka), Twist (coprod. NIE), Gebroken dromen (coprod. Ambocito Mio), De geschiedenis van de wereld aan de hand van banaliteiten en PITCHbull . Zijn voorstellingen worden gekenmerkt door een intensief gebruik van live muziek, video en/of dans.

Creatie: Cie Pol & Freddy, Johan De Smet
Spel: Sander De Cuyper, Jordaan De Cuyper, Gonzalo Alarcón en een zangeres/danseres
Productie: KOPERGIETERY en Cie Pol & Freddy
Gezelschap, producent, uitvoerders

Kopergietery en Cie Pol & Freddy-Uitvoerders

Doelgroep

Kinderen vanaf 6 jaar (6+)