Naar inhoud

The Scabs unplugged power off - tour 2017

Voorstellingen - Theater

Praktisch

OrganisatieCC deWerft - Geel, e-mail , 014 56 66 66, website
Een initiatief vanCultuurcentrum de Werft
WaarSchouwburg, Werft 32
Wanneerzaterdag 13 mei 2017
Van20.15 uur
Prijs28 EUR
vriendenprijs: 23.00 euro
The Scabs unplugged power off - tour 2017

Info

In 2017, exact tien jaar na de nu al legendarische reünie, trekken Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy voor het allereerst naar de theaters onder de noemer The Scabs unplugged power off - tour 2017. Soms wel degelijk met power, maar even vaak gaat de volumeknop naar links. Nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks krijgen speciaal voor deze tournee een unplugged arrangement aangemeten.

Meer info

Met Ways of a wild heart voegden The Scabs in 2015 een nieuw, onverhoopt hoofdstuk toe aan de intussen rijke geschiedenis van de band. Na de reünieconcerten van 2007 maakten ze met hun plaat, die twintig weken in de Ultratop kampeerde én een nummer 1-notering haalde, een geslaagde comeback die het beste van het verleden en het hedendaagse potentieel verenigt.

De succesvolle zomershows in 2012 en 2015 zorgden er definitief voor dat het geen kortstondige, louter op nostalgie gebaseerde heropleving werd. In 2015 waren The Scabs de meest spelende Belgische band. En de creatieve bron is nog niet opgedroogd: in 2017, exact tien jaar na de nu al legendarische reünie, trekken Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy voor het allereerst naar de theaters onder de noemer 'The Scabs unplugged power off - tour 2017'.

Soms wel degelijk met power, maar even vaak gaat de volumeknop naar links. Nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks krijgen speciaal voor deze tournee een unplugged arrangement aangemeten.
Gezelschap, producent, uitvoerders

The Scabs-Uitvoerder

Doelgroep

Voor iedereen