Naar inhoud

De geluksmonoloog (The first final farewelltour)

Voorstellingen - Theater

Praktisch

OrganisatieCC deWerft - Geel, e-mail , 014 56 66 66, website
Een initiatief vanCultuurcentrum de Werft
WaarSchouwburg, Werft 32
Wanneervrijdag 31 maart 2017
Van20.15 uur
Prijs18 EUR
vriendenprijs: 14.00 euro
De geluksmonoloog (The first final farewelltour)

Info

An Nelissen stopt ermee! An wil doen, waar de Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt. An vroeg aan honderd mannen & vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. Drieënnegentig van hen antwoordden eenvoudigweg: 'Geluk' . Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee.

Meer info

An Nelissen stopt ermee! Ze staat reeds meer dan 45 jaar op de planken, waarvan 21 jaar met soloshows. Om al die voorstellingen te spelen, legde ze ongeveer 1 miljoen 676 duizend kilometer af. Om het af te leren, maakt ze nog één show. Bij wijze van afscheid aan het leven 'on the road'. An wil doen, waar de Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt.

An vroeg aan honderd mannen & vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. Drieënnegentig van hen antwoordden eenvoudigweg: 'Geluk' . Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan eeuwige jeugd, of aan een goede partner. Voor haar ultieme solovoorstelling gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over 'het geluk' en tegelijkertijd vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn.

Met haar monologencyclus bouwde An sinds 1997 een trouw en bijzonder breed publiek op. Op herkenbare situaties bouwt zij rake observaties en biedt de mensen in de zaal ook troost voor de problemen waar ze zelf mee te maken hebben. Wie haar ooit bezig zag, blijft fan van haar tomeloze energie en haar unieke vertelstijl, die een prachtig evenwicht produceert tussen theatrale momenten en pure stand-up comedy.
Gezelschap, producent, uitvoerders

An Nelissen-Uitvoerder

Doelgroep

Voor iedereen