Naar inhoud

Quarter Life Crisis

Voorstellingen - Theater

Praktisch

OrganisatieCC deWerft - Geel, e-mail , 014 56 66 66, website
Een initiatief vanCultuurcentrum de Werft
WaarSchouwburg, Werft 32
Wanneerzaterdag 22 april 2017
Van20.15 uur
Prijs15 EUR
vriendenprijs: 11.00 euro
Quarter Life Crisis

Info

Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd de afgelopen jaren? De beste observatie-comedian van Vlaanderen is klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er met Quarter Life Crisis . Voor ...

Meer info

Tien jaar, drie zaalshows en een best-of show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd de afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar?

De beste observatie-comedian van Vlaanderen is klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er met Quarter Life Crisis .
Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan.
Een check up van Xanders dertigers dip aan de hand van pseudo-therapeutische argumenten.

De gejaagdheid van deze generatie, sociale media, succesverhalen in tijdschriften en media zadelen veel twintigers en dertigers op met het gevoel dat hun eigen leven saai is. Ze hebben nu eenmaal meer invloeden te verwerken dan dezelfde generatie vijftig jaar geleden. De midlife-crisis is opgeschoven en heeft er een quarter-life crisis broertje bij gekregen. Het is meer dan een dip, het is verwend zijn door teveel mogelijkheden en eindigt met de vraag: is dit alles?

Xander neemt voor u enkele tips om uit een quarter life te geraken onder de loep. Geen betere dokter dan stand-up comedian De Rycke's die je met zijn diagnose erdoor helpt:
1. Praat erover
2. Neem je gevoelens serieus
3. Neem jezelf onder de loep
4. Herdefinieer succes
6. Doe eens iets plezant

Voor wie nog niet weet wat een quarter-life is, wie er volop inzit, of wie zijn midlife aan't voorbereiden is. Deze show is het medicijn bij uitstek om zeker te zijn van je juiste diagnose.

Over Xanders vorige shows:
?Xander de Rycke. Wie? Nog altijd de jongste beroepscomedian van het land, en toch al een veteraan die zijn grootste hits kan presenteren in Tien jaar bezig, twee uur grappig . Ga kijken want van balorige puber (in zijn eerste comedyshow) tot gemiddelde Vlaming (in Zijn derde show ): Xander De Rycke is de hofnar van een generatie.? (De Standaard)

Dat komt omdat Xander De Rycke alledaagse thema's of gewoontes tot op het bot analyseert en lacht om de primitieve behoefte die erachter zit. Niemand in de zaal die zich bij bepaalde grappen niet betrapt voelde. Dat getuigt van een haarscherp observeringsvermorgen en een knap doorzicht in het dier dat mens heet. (De Morgen)
Gezelschap, producent, uitvoerders

Xander De Rycke-Uitvoerder

Doelgroep

Voor iedereen