Naar inhoud

Komt goed

Voorstellingen - Theater

Praktisch

OrganisatieCC deWerft - Geel, e-mail , 014 56 66 66, website
Een initiatief vanCultuurcentrum de Werft
WaarSchouwburg, Werft 32
Wanneerzaterdag 29 april 2017
Van20.15 uur
Prijs12 EUR
vriendenprijs: 8.00 euro
Komt goed

Info

In zijn allereerste avondvoorstelling Komt goed! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren; gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere 'Life in the ghetto' van Brussel. Erhan gunt je een blik achter de schermen van onze hoofdstad, onthult de gehe...

Meer info

Na scholen over heel Vlaanderen stil te krijgen, vindt Erhan Demirci de tijd rijp om het grote publiek in te pakken. In zijn allereerste avondvoorstelling Komt goed! neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren; gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere 'Life in the ghetto' van Brussel. Een stad die hij als inwoner en sociaal medewerker van Foyer vzw steeds dieper leerde kennen.

Erhan gunt je een blik achter de schermen van onze hoofdstad, onthult de geheimen van de straat en vertelt op hilarische wijze hoe we als Vlaming het beste kunnen overleven in de ban van zijn grote liefde: BX. Kritisch, scherp maar altijd positief. Komt goed!

Erhan Demirci was 2 jaar het voorprogramma van Han solo en vaste gast in De Rotonde en Start je dag op Radio 2, C@fé Corsari op één en Nuff Said op Canvas waar zijn ?Sorry'-filmpje een echte internethit werd.
Gezelschap, producent, uitvoerders

Erhan Demirci-Uitvoerder

Doelgroep

Voor iedereen