Naar inhoud

Borstvoedingscursus

Cursussen en Workshops - Varia

Praktisch

OrganisatieKatrien Nuttin, e-mail , 0496 213 718, website
Een initiatief vanGeboorte-Informatiecentrum vzw (GIC)
WaarGeboorte-Informatiecentrum vzw, Diestseweg 120
Wanneerwoensdag 29 maart 2017
Inschrijven totdinsdag 14 maart 2017
Van19.30 uur
Prijs45 EUR
Je betaalt 30 euro indien je lid bent van het Geboorte-Informatiecentrum. Of je nu alleen of met z’n tweeën komt, de prijs blijft hetzelfde. Als is het erg aan te raden om als koppel samen te komen: met twee hoor je meer én zijn jullie samen beter geinformeerd. Breng ook een kleefbriefje van het ziekenfonds van de moeder mee.

Info

Wil je borstvoeding geven of twijfel je nog? Dan kun je je best op voorhand informeren over het hoe en wat van borstvoeding.
Tijdens deze interactieve borstvoedingscursus worden allerlei vragen uitgediept aan de hand van foto's, videomateriaal, groepsgesprekken...

Meer info

Wil je borstvoeding geven of twijfel je nog? Dan kun je je best op voorhand informeren over het hoe en wat van borstvoeding.
Het Geboorte-Informatiecentrum organiseert regelmatig borstvoedingscursussen op de Diestseweg 120 te Geel. Deze cursus bestaat uit drie avonden (19u30 tot 21u30) waarbinnen allerlei vragen rond borstvoeding worden uitgediept: waarom borstvoeding geven, hoe werkt borstvoeding, wanneer/ hoe lang/ hoeveel moet een kindje drinken, hoe juist aanleggen, hoe kan de papa helpen, wat kun je de eerste weken na de geboorte verwachten, hoe problemen voorkomen, wat als je gaat werken, borstvoeding voor een groter kind...
Tijdens deze interactieve cursus wordt er gebruik gemaakt van foto's, videomateriaal, groepsgesprekken...
Ook de partner is van harte welkom. Als vader kun je dan zelf geen borstvoeding geven, toch gaat het om de voeding van jouw kind en als partner heb je ook een belangrijke ondersteunende rol in de borstvoeding.
Gezelschap, producent, uitvoerders

Katrien Nuttin-vroedvrouw

Doelgroep

Volwassenen (18+)