Naar inhoud

Bierbrouwwedstrijd

Feesten - Wedstrijden - Cultureel erfgoed

Praktisch

Organisatie11-juli comité, , website
Een initiatief van11 juli-comité
WaarMarkt + Werft, Markt
Wanneerzaterdag 8 juli 2017
Van14.00 uur
Prijsgratis
Flyer bierbrouwwedstrijd

Info

Naar jaarlijkse gewoonte wordt rond 11 juli het beste Geelse hobbybier gekozen. Ook dit jaar is het weer zo ...

Hobby- en amateurbrouwers worden van harte uitgenodigd om hun bieren in te schrijven. Meer informatie is te verkrijgen via 11juligeel@gmail.com.

Het publiek kan komen proeven en kiezen op 8 juli 2017.

Meer info

Ook in 2017 gaat het Geels 11-juli comité op zoek naar het beste hobbybier. Een geldprijs van 500 euro zal toegekend worden aan het bier dat door de bezoekers van de 11 juli viering als beste bier verkozen wordt. Jul Molenberghs en VAW Geel mochten, respectievelijk in 2015 en 2016, hun bier als beste hobbybier uitroepen.
Geïnteresseerde brouwers kunnen meer informatie krijgen of zich nog altijd inschrijven via 11juligeel@gmail.com. De uiteindelijke winnaar zal bekend gemaakt worden na de publieke proeverij die dit jaar georganiseerd wordt op 8 juli 2017 tussen 14u en 17u op het marktplein van Geel. Iedereen die deelneemt aan de proeverij krijgt een stem waarmee hij of zij het beste bier kan aanduiden. Rond 17u worden dan de uitgebrachte stemmen geteld, waarna het beste hobbybier van 2017 bekend gemaakt wordt.
Ook voor de kleinsten is er amusement voorzien terwijl mama en papa van de bieren proeven. Het wordt dus op zaterdag 8 juli een gezellige gezinsuitstap voor groot en klein. De ideale manier om de Vlaamse feestdag te vieren.
Doelgroep

Voor iedereen