Naar inhoud

De positieve kracht van verandering vanuit Mystiek standpunt gezien

Lezingen - Mens en maatschappij - Wetenschappen

Praktisch

OrganisatieDE GRS SON, e-mail , 0472190230, website
WaarBIB Zaal Iris, Werft 30
Wanneerzaterdag 1 april 2017
Van16.00 uur
Prijs10 EUR
Voorverkoop 7 Euro
Lezing gegeven door DE GRS SON Flyer voor ons nieuw evenement

Info

Kring “De Levenssleutel” is het portaal voor alle afdelingen van “De GRS” voluit Gnostieke Rozenkruisers Stichting (SON). De Levenssleutel organiseert in opdracht van de Stichting allerhande activiteiten van humane of menslievende aard, kunst, cultuur, muziek, psychologie en wetenschappen en dit alles vanuit mystiek standpunt gebracht.

Meer info

De lezing “De positieve kracht van verandering vanuit mystiek standpunt gezien”, wordt vanuit de afdeling GRM of wel Gnostieke Rozenkruisers Mysterieschool aangeboden door de Levenssleutel.

Leven is meer dan het proces tussen werken en consumeren alleen. Voor al wie vragen heeft over de diepere zin van het leven, haar functies, het nut en het doel ervan, kan deze lezing antwoord verschaffen.

Verandering is een enorme kracht in het leven van de mens. Ze ligt aan de basis van zijn of haar evolutie. Om de veranderingen in zijn bestaan te kunnen sturen en richten, heeft de mens een aantal innerlijke vaardigheden tot zijn beschikking. Het zijn deze vaardigheden en het gebruik er van welke in deze lezing worden besproken.
Gezelschap, producent, uitvoerders

De Levenssleutel -uitvoerder

Doelgroep

Volwassenen (18+)