Naar inhoud
Vlieg

Gezinsdag op de boerderij

Excursies, Groepsbezoeken en Reizen - Mens en maatschappij - Recreatie - Varia

Praktisch

OrganisatieHooibeekhoeve, e-mail , 014 85 27 07, website
WaarHooibeekhoeve, Hooibeeksedijk 1
Wanneerzondag 2 april 2017
Van10.00 uur
Prijs15 EUR
Het programma (inclusief boerenpicknick) kost 15 euro per volwassene.
Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 10 euro.
Kinderen jonger dan 3 jaar nemen gratis deel.
Vader en dochter voederen samen de koeien Boerenpicknick op de Hooibeekhoeve

Info

Op een melkveebedrijf is áltijd werk. Help mee en word melkboer(in) voor één dag! We beginnen met het voederen van de melkkoeien en aankeren van de gangen want de dieren moeten áltijd eten hebben. Daarna gaan we op onderzoek uit: worden de kalfjes goed groot? Is er een koe die op kalven staat? Waar wonen de stiertjes? Na ons harde werk smullen we van een heerlijke boerenpicknick.

Meer info

Op een melkveebedrijf is áltijd werk. Help mee en word melkboer(in) voor één dag! We beginnen met het voederen van de melkkoeien en aankeren van de gangen want de dieren moeten áltijd eten hebben. Daarna gaan we op onderzoek uit: worden de kalfjes goed groot? Is er een koe die op kalven staat? Waar wonen de stiertjes? Na ons harde werk smullen we van een heerlijke boerenpicknick en nadien ontspannen we nog even met enkele boerenspelen.

Op maat van je kind

Voor het boerderijbezoek passen we ons graag aan aan de leeftijd van jouw kind. Daarom is er telkens een aparte rondleiding voor kinderen van 3 tot 7 jaar en eentje voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Heb je kinderen in beide leeftijdscategorieën? Dan vragen we dat beide vergezeld zijn van minstens één volwassene.

Wat mag je verwachten?

We bieden je een onvergetelijke dag op de boerderij voor jou en je gezin. Samen met je kinderen voeder je de koeien en verzorg je de kalfjes. Afsluiten doen we met een lekkere boerenpicknick en enkele leuke boerderijspelen voor het ganse gezin. Je kiest zelf of je tijdens de voor- of namiddag komt. De programma's zie er telkens hetzelfde uit.

Kostprijs

Het programma (inclusief boerenpicknick) kost 15 euro per volwassene.
Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 10 euro.
Kinderen jonger dan 3 jaar nemen gratis deel.
Doelgroep

Kinderen vanaf 3 jaar (3+)
Gezinnen