Naar inhoud

Toonmoment Sociaal artistiek stadsproject Geel - De kleine parade

Voorstellingen - Tentoonstellingen - Theater - Literatuur - Beeldende kunsten - Mens en maatschappij - Varia

Praktisch

OrganisatieThomas More Kempen in samenwerking met MPI Oosterlo, OPZ, Centrum voor Basiseducatie, Al-arm, Het Gevolg, WZC Wedbos en Vrije tijd diensten Geel., e-mail , 014 56 66 66, website
Waarcc de Werft, Werft 32
Wanneervrijdag 19 mei 2017
Inschrijven totdonderdag 18 mei 2017
Van19.30 uur
Prijsgratis

Info

Toonmoment van samenwerking tussen meer dan 50 deelnemers in kwetsbare situaties in Geel, studenten Sociaal Werk Thomas More Kempen en kunstenaars. Unieke voorstelling! Iedereen welkom.

Meer info

Op 6 plekken in Geel kregen meer dan 50 deelnemers in kwetsbare situaties in Geel de kans om met een kunstenaar en studenten Sociaal Werk van Thomas More Kempen hun artistiek talent te ontdekken en te werken naar het toonmoment op vrijdag 19 mei om 19.30u in CC De Werft.

Graag willen ze je uitnodigen om te komen kijken en proeven van de artistieke producten die ze gecreëerd hebben.

De deelnemers willen hun verhalen, vreugde en verdriet in beweging zetten en ook jou als toeschouwer in vervoering brengen.

Bewoners in het WZC Wedbos tonen hun verhalen in kleiwerk, in het MPI Oosterlo maakten jongeren strips en een tekenfilm vanuit hun fantasie, in het OPZ maakten deelnemers een bewegingsvoorstelling waarin ze hun dromen in beweging brengen. Cursisten van het Centrum voor basiseducatie zetten hun ervaringen op muziek, op de campus van Thomas More zetten cursisten met een verstandelijke beperking hun vreugde en verdriet in scène. In het cultuurcentrum werkte regisseur Ehsan aan een theatervoorstelling met een heel diverse ploeg acteurs die hun eerste stappen op de planken zetten.
Doelgroep

Voor iedereen