Speelfabriek: animator worden

Zin om animator te worden? Dit kan bij speelpleinwerking de Speelfabriek! Elke vakantie steekt de animatorenploeg een programma in elkaar vol spelen, zingen, dansen, ravotten, springen, tuimelen, rennen en vliegen.

Voorwaarden

-Vanaf het jaar dat u 16 jaar wordt, kunt u zich opgeven als speelfabriekanimator. Samen met uw mede-animatoren werkt u activiteiten uit, die u daarna met veel enthousiasme ook mag begeleiden.

Mag het wat uitdagender? Vanaf uw 18de verjaardag, kunt u ook de Tieners begeleiden. Deze 12- tot 16-jarigen vullen hun vakantie graag met een grote portie avontuur en als tieneranimator bied je hen dat aan.

Natuurlijk doen we meer dan alleen maar begeleiden en spelen met kinderen. Op regelmatige basis organiseren we vormende en ontspannende activiteiten, exclusief voor de vrijwilligers. Deze activiteiten vinden het hele jaar door plaats, zodat u uw mede-animatoren niet te lang hoeft te missen tijdens het schooljaar!

Bedrag

Natuurlijk wordt u voor uw inzet ook beloond: niet alleen zijn de animatorenactiviteiten gratis, ook krijgt u per werkingsdag een vrijwilligersvergoeding! De vergoedingen zijn als volgt vastgelegd:

  • Animator zonder attest: 15 euro
  • Animator met attest: 20 euro
  • Hoofdanimator met attest: 25 euro

Meer informatie over de wettelijke kant van vrijwilligerswerk en de vergoedingen die we toepassen, vindt u in het document onderaan.

Ja, ik wil animator worden!

Interesse? Vul de online fiche in of download de inlichtingenfiche en bezorg ze zo snel mogelijk aan de dienst jeugd via jeugd@geel.be of spring binnen tijdens de openingsuren. In het infoboekje voor animatoren vindt u ook meer informatie. We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen.

Animator worden!