Stad Geel app

Download de gratis Stad Geel app en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit uw stad! Ook meldingen doorgeven, afspraken maken en attesten en vergunningen opvragen kan nu handig via de applicatie. Dankzij de Stad Geel app verloopt de dienstverlening van stad Geel weer een beetje meer digitaal.

Hoe zet ik de app op mijn toestel?

U vindt de app makkelijk terug in de App Store of Google Play. Zoek op 'stad Geel' en download de applicatie.

Wat kan ik allemaal met de app?

Nieuws en evenementen

Via de app blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws uit Geel. Op zoek naar een leuke activiteit van de stad of Geelse verenigingen? Bij 'UiT in uw buurt' vindt u een handig overzicht.

Afspraak maken

In de app kunt u rechtstreeks een afspraak bij de stadsdiensten maken. Selecteer bij 'onderwerpen' waarvoor u wilt langskomen.

Overheidsdocumenten binnen handbereik

De ‘Stad Geel app’ is een samenwerking van stad Geel met Digitaal Vlaanderen. Zo is er in de applicatie ook heel wat informatie van de Vlaamse overheid opgenomen. Door u aan te melden met 'itsme' koppelt u al uw persoonlijke informatie aan de app. Verbind ook uw eBox aan Mijn Burgerprofiel om officiële documenten van de overheid veilig te ontvangen of voeg attesten en vergunningen toe aan uw ‘wallet’, uw digitale portefeuille.

Melding doen

Een sluikstort of zwerfvuil gevonden? Druk op de knop 'melding doen' u kunt meteen iets melden aan de stad.