Bedank je 'held' via ons stadsmagazine

Momenteel bevinden we ons in een lastige periode die we nog niet eerder meemaakten. Gelukkig zien we in deze onzekere tijd dat solidariteit en naastenliefde boven alles primeert. Mensen bieden elkaar steun, helpen elkaar uit de nood en zetten zich onvoorwaardelijk in voor anderen. Ken jij iemand die iets betekend heeft voor jou of voor iemand anders tijdens deze periode en wil je die persoon graag bedanken? Laat het ons dan weten!

Jouw boodschap in InfoGeel

In de volgende editie van InfoGeel ben jij aan het woord en krijg je de kans om deze persoon in de bloemetjes te zetten. Stuur ons een dankwoordje, een leuke foto of een tekening en wij proberen een plekje te voorzien in ons stadsmagazine! Bezorg het ons ten laatste op 8 mei via communicatie@geel.be. Vermeld zeker jouw volledige naam en die van de persoon die je wilt bedanken!

Deel je beelden en verhalen met de Gelenaars

Maakte je mooie foto’s of beelden die eigen zijn aan deze coronaperiode? Heb jij nog een pakkend verhaal over iets dat je in deze tijd gezien of meegemaakt hebt? Hou je een dagboek of een blog bij met ervaringen uit deze bizarre periode? Bezorg het ons via archief@geel.be! In deze toch wel bijzondere tijden wil het stadsarchief van Geel graag zoveel mogelijk materiaal over de coronacrisis en de quarantainemaatregelen documenteren voor later. Zo denken we bijvoorbeeld aan kinderen en jongeren die de schoolperiode nu anders meemaken, mensen die tijdelijk werkloos zijn en zich inzetten als vrijwilliger en zorgverleners die hun ervaring willen delen. Wij zijn erg geïnteresseerd in al jouw verhalen en beeldmateriaal!

Gepubliceerd op woensdag 29 april 2020 15.47 u.