Betrokken partijen

Projectpartners

De stad Geel werkt niet alleen aan het project, maar doet dat in samenspraak met verschillende publieke en private partners. Gavra is vanaf de start als belangrijke grondeigenaar betrokken bij het project en sinds 2017 neemt ook ontwikkelaar Skyline Europe zitting in het projectteam na de aankoop van gronden van de familie Moortgat.

Naast deze partners die actief meedenken in het projectteam, zijn er nog vele andere betrokken partijen waarmee ook regelmatig overleg wordt gevoerd omdat zij mogelijk ook een grote impact hebben op de ontwikkelingen in de stationsomgeving.

Overleg met belanghebbenden

Tijdens de looptijd van het project wordt er zoveel mogelijk open en transparant gecommuniceerd met alle belanghebbenden bij het project. Dit gaat in eerste instantie natuurlijk over de bewoners en de grondeigenaren in de stationsomgeving, maar zeker ook over andere inwoners van Geel, over ondernemers, de gebruikers van het stationsplein, werknemers, scholieren, enzovoort. Als er belangrijk nieuws is voor deze groepen, dan worden er zowel informele en laagdrempelige bewonersavonden als meer professionele en zakelijke stakeholderbijeenkomsten georganiseerd.

Verslagen van de bewonersavonden en stakeholderbijeenkomsten die al voor het project werden georganiseerd zijn te vinden onder media.