Bewegen Op Verwijzing

Ook nood om meer te bewegen in je dagelijkse leven?

Doe een beroep op een Bewegen Op Verwijzing-coach. Je huisarts kan je doorverwijzen naar zo'n coach, geen personal trainer, in jouw buurt tegen een erg lage prijs. Die coach zal samen met jou een beweegplan op maat opstellen zodat jij meer kan bewegen, op jouw eigen tempo.

Resultaat? Een actiever leven en je voelt je beter in je vel.

Voor wie?

Eenvoudig: iedereen die de aanbevelingen van beweging en lang stilzitten niet haalt.

Procedure

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan op maat.

Hoe begin je eraan? Vraag je huisarts om een verwijsbrief en neem contact op met een Bewegen Op Verwijzing-coach in jouw regio. Dat is de allereerste stap. De coach maakt samen met jou een persoonlijk beweegplan op. Eentje dat 100 % past in jouw dagelijkse leven. Meer bewegen is makkelijker dan je denkt. Zo kan je fietsen naar je werk en meer tuinieren, een wekelijkse wandeling maken met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt sporten leuk!

Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet welke activiteiten en sporten je gemeente en verenigingen aanbieden. Want ook zij doen mee aan Bewegen Op Verwijzing.

Verwijsbrief van je huisarts op zak? Neem dan contact op met een coach in je buurt: Siele Wolput en Patrick Verbraecken. Jij kiest:

  • Bel je coach voor een afspraak.
  • Sms ‘bewegen’ naar je coach. Dan neemt hij of zij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedrag

 

  individuele begeleiding
(per kwartier)
groepsbegeleiding
(per kwartier)
normaal tarief € 5 € 1
met verhoogde tegemoetkoming € 1 € 0,5